sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Kuosikalenteri haaste 2018


Sain joulukuussa rakkaaltani lahjaksi kauan himoitsemani Molla Millsin Kuosikalenterin. Se on vuosikalenteri vuodelle 2018, jossa jokaiselle kuukaudelle on oma virkkausmalli. Olen kirjaimellisesti koukussa!
Olen laskeskellut ja suunnitellut muiden kuukausien malleja jo etukäteen. Eri mallien värivaihtoehtoja mietin ja osassa muutan värejä, joissain pidän värit kalenterin suunnitelman mukaisina. Uusia lankojakin olen jo laittanut lähilankakaupassa tilaukseen. Tosin tarvitsen kalalankoja myös kouluhommia varten. Ihanaa kun on sellainen lankakauppa kaupungissa, joka tarvittaessa tilaa sen mitä tarvitsee.
Olen rakastunut kalalankoihin. Se tapahtui ensimmäisen Virkkuri kirjan myötä ja loppua ei näy. Yksi unelma olisi saada joskus tehdä yhteistyötä esimerkiksi Suomen lanka oy:n kanssa. Saisi suunnitella omia kuoseja ja värejä sielunsa kyllyydestä. Oi voih, aina saa unelmoida.
Suomen langalta tulee muuten pian uusia Molla-lankoja ja en malta odottaa, että pääsen kokeilemaan niitä! Lähtee muuten saman tien tilaukseen kun langat verkkokauppoihin ilmestyy. 


Mutta asiaan. Tammikuun kuosin aloitin hieman myöhässä koska aloitin tammikuussa koulun ja kaikki on ollut yhtä sekasotkua. Onneksi loppukuusta sain koukun käteen ja väsäsin pikkupussukan tammikuun mallin mukaan. Kuosista tuli aika kiva.


Helmikuun kuosia aloitin tekemään heti perään ja sain sen jo valmiiksi. Tein pullopussin, jota voi käyttää vaikka penaalina. Kokeilin niin sinne mahtuu myös liinalankakerä sisään eli voin ottaa vaikka virkkuut mukaan tarvittaessa. En vielä ole tehnyt nyöriä pussukkaan koska en tiedä millä tekniikalla sen tekisin. Liikaa valinnan varaa!

Maaliskuun kuosikin on jo lähtenyt hyvin käyntiin. Kolmella langalla virkkaaminen on edelleen haastavaa muttei mahdotonta. Mitä kaikkea sitä ehtiikin vielä virkata!
Kuinka moni muu on saman haasteen edessä? 12 kuukautta ja 12 kuosia virkattavana. Otitko haasteen vastaan?
                                                                                 Virkkailemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Hapsua elämään - helposti hienompaa

Jokin aika sitten näin kuvan instagramissa, jossa oli ihania nauhoja. Silmiini osui keinonahkainen hapsunauha ja päässä alkoi muodostua mont...